L-V: 08.00 - 17.00 | S.C. Piktor Romania S.R.L. / CUI: 16760002 / Nr. inreg. com.: J19/870/14.09.2004 / CAEN: 4752

Produsele Woodchink au fost special dezvoltate pentru izolarea caselor din grinzi și bușteni. Compania noastră are o vastă experiență în izolarea caselor din lemn, iar aceste experiențe practice au fost folosite în dezvoltarea de produse noi, de înaltă calitate.

Există multe motive pentru care ar trebui să utilizați aceste produse. Principalele argumente sunt că, pe de o parte, proprietățile de reținere a căldurii ale clădirii sunt îmbunătățite semnificativ, iar pe de altă parte, buștenii și grinzile beneficiază de protecție suplimentară împotriva umidității, insectelor și alți paraziți care pun în pericol lemnul. Materialul de bază cu granulație grosieră, pe bază de umplutură, după evaporarea umidității, formează un strat flexibil care seamănă cu o tencuială curată și uniformă.

Datorită produsului Woodchink, ce este disponibil în mai multe culori, clădirea păstrează aspectul natural, cald al lemnului pentru o lungă perioadă de timp după tratament. Datorită compoziției sale, etanșantul rămâne flexibil după uscare. Echilibrează și urmărește mișcarea buștenilor și grinzilor, formându-se și schimbându-se odată cu forma copacului.

Datorită acestei proprietăți, izolează pe termen lung la joncțiunile buștenilor și grinzilor, fără a fi nevoie de întreținere suplimentară.

special pentru izolarea caselor din grinzi și bușteni

WOODCHINK

Uz extern și intern

Uz extern și intern

Produsele Woodchink pot fi utilizate atât pe suprafețele externe, cât și pe cele interioare.

Diferite culori

Diferite culori

În oferta noastră există în prezent 6 culori de bază: alb, maro deschis, pin, maro gălbui, maro închis, gri.

Durată de viață lungă

Durată de viață lungă

Proprietățile suplimentare ale materialului de etanșare sunt durata de viață extrem de lungă